1976 január 5 én láttam meg a napvilágot, szerető szüleim elsőszülött fiaként. Révkomáromban születtem, de szülővárosomnak Gútát tartom. Itt élek a családommal, itt élnek szüleim, rokonaim, itt kezdtem iskolába járni. A Május 1 utcai Általános Iskolában, (ma Corvin Mátyás nevét viseli) tanultam a számolást, a betűvetést és itt alakult első zenekarom is iskolatársakból és barátokból Alfarock néven.

Az általános iskola elvégzése után szakmát tanultam Érsekújvárott. Szakmám végzése mellett mindig kerestem a lehetőséget az éneklésre, a szereplésre.

1993-ban részt vettem egy meghallgatáson, ugyanis a komáromi Jókai Színház készült színpadra állítani a Mária evangéliumát. Gábriel arkangyal szerepét kaptam meg. Felkészítőm László Zsuzsanna volt, aki a darabban Máriát alakította. Az itt töltött idő meghatározó lett számomra, megérintett a színház légköre.

1995-ban családot alapítottam, ma már három gyermek Bálint, Bence és Csenge boldog édesapja vagyok.

1998-ban barátaimmal létrehoztuk a  Friends zenekart. Különböző rendezvényeken zenéltünk nagy sikerrel. 2000-ben lehetőség nyílt egy amatőr színtársulat létrehozására Gútán. Alapító tagja vagyok a Kis – Duna Menti Rockszínháznak. Hatalmas lelkesedéssel készítettük műsorainkat, kezdetben ünnepek, évfordulók rendezvényeire, majd az első darab, a Légy jó mindhalálig sikerén felbuzdulva következett a János vitéz. A Légy jó mindhalálig Valkai tanár úr szerepe után eljátszottam Kukorica Jancsit is. 2003-ban tagja lettem az Érsekújvári Rockszínpadnak. Itt János apostolt játszottam a Mária Evangéliumában, majd Józsefet a József és a színes szélesvásznú álomkabátban.

2007 fordulópont volt az életemben. Jelentkeztem a Társulat válogatásra. A tét nagy volt, szerepet szerettem volna kapni a 25 éves jubileumi István a király című rockoperában. A hónapokig tartó válogatás ideje alatt, a televízió M1-es csatornáján is sugárzott műsorban musicalekből, rockoperákból énekeltem dalokat.

Koppány szerepében léptem fel 2008 júniusában a Sportarénában, majd az elkövetkező időben Szegeden a Szabadtéri Játékokon, a Bazilikánál, Székesfehérvárott és Révkomáromban. A 2008/2009-es évad idejére az előadás a Kaposvári Csiky Gergely Színházban lelt otthonra.

2009. Tom Miggles szerepét énekeltem Jakobi Viktor Leányvásár című operettjében a Pécsi Nemzeti Színházban.

2010. Trója rockopera Szigetszinház Agamennon szerepét játszom

2011.Kormorán zenekar énekese